Tidigt på påskaftonen klev vi upp för att packa det sista (Ron packade allt) för att halv nio (blev naturligtvis senare) sätta oss i bilen och köra till Arlanda och långtidparkeringen. Gick lätt att hitta men sen då?

Nåja hittade en buss som vi hoppade på med packning och allt och tog oss till flygplatsen. Där var Kent (Vincent), Erika och Robert (Claes) och vi checkade in bagaget och fick oss något att äta. Svärföräldrarna skulle ta ett senare plan samma dag.

Flygturen till Amsterdam blev trång, skumpig men gick ändå bra och snabbt smiley Där väntade Rons kusiner, kusinbarn, faster och farbror samt vännen Peter.

Peter, Anja och Pricilla bor ca 4 mil utan för Rotterdam i ett trevligt hus där all yta är utnyttjad på höjden´som allt annat i Holland då det är ont i plats.

Peter och Anja har lagat till det mesta Ron saknat i matväg och Marco har ätit så att magen stått rätt ut. Han verkligen älskar hollänsk mat smiley.

På söndagen samlades Rons hela familj hos en av kusinerna för fika och prat. Jag förstod inte så mycket och Marco inget alls men med engelska och teckenspråk går det iaf att förstå varandra till slut.

Måndag bar det av på långpromenad i omgivningarna där vi bor, tror vi promenerade i 3,5 timmar och såg gamla ruiner från kriget, väderkvarnar, reparationsdocka för skeppen som behöver lagas och mycket annat. Skönt för här är det vår och blommorna blommar.

Igår var det en heldag i Rotterdam på marknaden som är varje tisdag och söndag där gata upp och gata ned är täckta av gatustånd smiley fyndade mjukisbyxor för 30:-/st åt oss alla, Marco hittade en häftig t-shirt och en kepa och lite annat smått och gott. Sen när vi kom tillbaka till Peter och Anja tog jag och Ron en shoppingtur till i köpcentrat smiley.

Idag ska vi till Djurparken som ligger mitt i Rotterdam, ska bli kul.

Sammanfattningsvis kan jag säga att jag har ont i fötterna (o kroppen) efter alla låååånga promenader, behöver en svältkur efter all god och onyttig mat och njuter av att ha semester.